Huis te koop op Bali


In het voormalige vorstendom Karangasem, het rustige gedeelte aan de oostkust van Bali, ligt het plaatsje Jasri aan de Straat van Lombok. Daar staat in Jasri 3, nr. 1 Villa Fleur Jepun. Deze sfeervolle bungalow heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met open keuken. Aangrenzend ligt het ruime zwembad van 9 bij 4,5 meter. Er is een tuin rondom het huis.

Daaraan toegevoegd een palmentuin van duizend vierkante meter met palmen met kokosnoten, bananenbomen en de originele Bali Cambodja-bomen, grenzend aan zee. Heerlijk bijkomen kan onder de schaduw van het relaxhuis (Bale-Bale), geniet op een ligbed van een mooi boek met een ruisend zeewindje.

Het huis bevindt zich in een compound van tien huizen, met gedeelde bewaking en collegiaal overleg met de overige buurtbewoners, zowel internationaal als Nederlands. Indien u wilt kunt het personeel overnemen: de vaste tuinman (kebon) en het meisje (pembantu) en onze gedeelde security.

Vraagprijs: notk, voor informatie info@conserve.nl , mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bellen: telefoon 072-5093693

Wilt u meer zien van het huis? Dan klikt u op de website https://www.bali-property-indonesia.com/property-for-sale/east-bali/jasri001/

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 onderdeel van Singel Uitgeverijen - Weteringschans 259
1017 XJ Amsterdam

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

ING (bank)
IBAN NL19 INGB 0682 5637 49

ING (giro)
IBAN NL30 INGB 0005 2618 27

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2020 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters