Zondagavond 31 mei: Philip Freriks vertelt in Kinderen in oorlog bij SBS 6 om 21.25 uur over zijn broer Jantje

In zijn boek Jantje - een vertelling beschrijft Philip Freriks de dood van zijn broertje Jantje, die in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog abusievelijk door Canadezen werd neergeschoten bij de bevrijding van Groningen. Hij had er al eerder over verteld met broer Joop op 25 april in de voorlaatste aflevering van In het spoor van de bevrijding en doet dat nu in het derde deel van Kinderen in oorlog bij SBS 6 op zondagavond 31 mei om 21.25 uur.

Het boek dat tijdens 60 jaar bevrijding in 2005 verscheen bij uitgeverij Conserve is via de website van de uitgeverij en bij de boekhandel nog verkrijgbaar via het Centraal Boekhuis.

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2021 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters