Surinaamse recepten van A tot Z

Muriel Sam-Sin-Hewitt

Klik voor alle titels van deze auteur

In 'Surinaamse recepten van A tot Z' treft men de variatie aan die de keuken van de verschillende bevolkingsgroepen zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband en/of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte nasi en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten, die zelfs de niet-vegetariër heerlijk zal vinden en lekker pittig !

'Surinaamse recepten van A tot Z' is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde tweeëntwintig jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarnaast kookcursussen Fijne Keuken. Het boek wordt ingeleid door Cynthia Mc Leod, schrijfster van de succesvolle roman 'Hoe duur was de suiker ?'

Weer leverbaar bij uitgeverij Conserve vanaf eind november 2019

Prijs: € 20,99  

ISBN: 978 90 5429 057 5
Uitvoering: 243 pagina's
Rubriek(en):
Diversen Suriname

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters