Nieuws

Literaire Wandeling in Groet geprolongeerd

Zondag 7, 14 en 21 augustus 11.00 uur vanaf camping Eldorado, Groet

Voor de zesde keer wordt de literaire wandeling door Groet geprolongeerd als vast onderdeel van het cultureel programma Eldorado Zomerpodium 2022 (met artistiek leider Bert van Baar). In Groet wordt de literaire wandeling door Groet geprolongeerd op zondagen 7, 14 en 21 augustus onder leiding van uitgever Kees de Bakker van uitgeverij Conserve. De wandeling begint om 11.00 uur en eindigt rond 13.00 uur. Deelname kost € 20 per persoon.

 > Lees verder

Literaire wandeling  door Groet foto Hans van der Kroef
Philip Freriks herschrijft Gare du Nord en publiceert deze als luisterboek, boek en e-book

Philip Freriks, sinds 2012 in beeld als presentator van het succesvolle tv-programma De slimste mens, heeft zijn boek Gare du Nord uit 2004 herschreven. De nieuwe editie verschijnt simultaan als luisterboek, als boek, als ebook en er is een podcast met hem over gemaakt. Freriks leest het luisterboek zelf voor, dat is geïllustreerd met Franse muziek en geluiden van het spoor.

 > Lees verder

Op wereldreis naar Indonesië - Witte Kerk in Heiloo schenkt aandacht aan Nederlands-Indië

Zondag 15 augustus wordt een muziek- & literaire voorstelling Op Wereldreis: Indonesië georganiseerd met een optreden van gamelan orkest Widosari en een literaire bijdrage van Kees de Bakker van Uitgeverij Conserve, die vertelt over Indische boeken van de uitgeverij uit Groet 

 > Lees verder

Michael Valeton (1932-2021)

Boekhandelaar Michael Valeton overleed op 8 juni na een kort ziekbed op 88-jarige leeftijd. Een boekhandelaar in hart en nieren, gedreven en met smaak.

 > Lees verder

Michael Valeton, gefotografeerd door Peter H. Toxopeus als illustratie bij zijn literaire route door Bergen in Hier is zon, zee en zand – Schrijvers over Bergen en Schoorl – Van Nicolaas Beets tot Adriaan van Dis (uitgave Conserve, Groet)
7 moderne klassiekers

Deze 7 moderne klassiekers van W.F. Hermans, Harry Mulisch, Gerard Reve, J. Bernlef, Theun de Vries, Gerrit Krol en A.F.Th. van der Heijden, genaaid gebonden met leeslintje, zijn verschenen bij uitgeverij Conserve. Vraag bij de uitgeverij via info@conserve.nl welk boek nog antiquarisch leverbaar is en tegen welke prijs. U krijgt antwoord binnen een week.

 > Lees verder

Item 1-5 van 48 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2023 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters