Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje

Donderdag 28 maart nam minister-president Mark Rutte in het Torentje in Den Haag het boek Wieteke van Dort – Kind van twee culturen – Schetsen uit een Nederlands-Indische familie in ontvangst. Vijf maanden en een week na de presentatie in De Blinkerd in Schoorl, waarbij de MP  verstek moest laten gaan ivm een overvolle agenda. 

De vader van Mark Rutte zat in de handel in Nederlands-Indië en belandde net als zijn vrouw en hun drie kinderen in het Jappenkamp. Toen zij overleed trouwde hij met haar zus. Uit dat huwelijk was Mark de jongste Benjamin. Vandaar dat hij als historicus speciale belangstelling heeft voor de Indische geschiedenis en Wieteke voor hem een jeugdidool is van o.a. de Stratemakeropzeeshow.  Op de foto van links naar rechts Conserve-uitgever Kees de Bakker, Wieteke van Dort, Mark Rutte en auteur Hans Visser. (Alle foto’s: Nia Palli)

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli
Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters