Abba... Zappa

Seventies Rock Photography
Gijsbert Hanekroot

Klik voor alle titels van deze auteur

Abba...Zappa Seventies Rock Photography toont foto’s van concerten, studiofoto’s, portretten en foto’s die zijn gemaakt tijdens persconferenties. De concertfoto’s kwamen tot stand onder omstandigheden die nu nauwelijks meer denkbaar zijn. Fotografen stonden op de eerste rij, konden nog het hele concert werken en niet alleen bij de eerste drie nummers zoals nu het geval is.

De portretten maakte Hanekroot meestal tijdens interviews (vaak was dat samen met popjournalist Pim Oets) en soms in de studio. ‘Je kon zo dicht bij de muzikanten komen dat je ze ook op subtielere uitdrukkingen, verdriet en emoties kon betrappen. De foto’s van Bonnie Raitt, John Entwhistle, John Fogerty en veel anderen laten allemaal de mens achter de musicus zien. En dat was precies mijn doel. Het lukte me beter om goede foto’s te maken van artiesten waarvan ik de muziek kon waarderen, dan wanneer de muziek me niets zei. In het boek is dan ook relatief veel plaats ingeruimd voor de Rolling Stones, Neil Young en Lou Reed.’

Prijs: € 49,50  

ISBN: 978 90 8690 128 9
Uitvoering: 300 pagina's
Rubriek(en):
Fotoboeken Muziek

Gijsbert Hanekroot
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2023 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters