Videopresentaties

Presentatie van No Kwik In Ons Bos op woensdag 13 september in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.
Nils Blom maakte voor ons een video van de presentatie van No Kwik In Ons Bos van auteur Cynthia Mc Leod, op woensdag 13 september in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

 > Lees verder

Boekpresentatie 'In het spoor van de Russische ziel' van Peter d'Hamecourt
Nils Blom maakte een filmverslag van de boekpresentatie van In het spoor van de Russische ziel – Dostojevski tussen Europa en Rusland van Peter d’Hamecourt op 29 april 2017.

 > Lees verder

Peter d'Hamecourt
Boekpresentatie 'Het mozaïek'
Videoregistratie van Nils Blom van de boekpresentatie van Het mozaïek van Gilbert Creutzberg. Myrna Nyiokiktjien, oud-bestuurslid van de Kloosterkerk nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

 > Lees verder

Gilbert Creutzberg
26 maart - Boekenweekmiddag in Stadsbibliotheek Haarlem rond Lennaert Nijghs Tobia
'Tobia' past helemaal bij het Boekenweekthema 'Verboden vruchten'. Vandaar dat er in de Boekenweek op zondag 26 maart 2017 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem een middag werd gewijd aan dit boek. Janwillem Schrofer kent als geen ander de historie van de roman van Lennaert Nijgh.

 > Lees verder

Boekpresentatie 'Het zilveren kruis' van Ingrid Chen
Woensdagmiddag 22 maart 2017 nam ds. Carel ter Linden het eerste exemplaar in ontvangst van Het zilveren kruis – Een mysterie omsluierd, het romandebuut van Ingrid Chen in museum Bredius in Den Haag.

 > Lees verder

Ds. Carel ter Linden nam woensdagmiddag 22 maart het eerste exemplaar van Het zilveren kruis in ontvangst van auteur Ingrid Chen in museum Bredius in Den Haag, waar het originele schilderij van het omslag De huwelijksnacht van Tobias en Sara hangt.
Boekpresentatie 'Artikel 1 - Een nieuwe politiek van gelijkwaardigheid'.
In perscentrum Nieuwspoort presenteerde uitgeverij Conserve op vrijdagmiddag 3 maart om 15.00 uur het boek 'Artikel 1 - Een nieuwe politiek van gelijkwaardigheid'. Met bijdragen van Glenn Helberg, Ian van der Kooye, Anja Meulenbelt, Simone van Saarloos en Anne-Ruth Wertheim en lijsttrekker Sylvana Simons. De eerste exemplaren van het boek werden overhandigd aan de jongste kandidaat en de oudste kandidaat op de lijst van Artikel 1.

 > Lees verder

Overhandiging eerste exemplaren
Boekpresentatie 'Het suikervogeltje'
Woensdag 22 februari werd in het Zuid-Afrikahuis in Amsterdam de historische roman Het suikervogeltje van Pauline Vijverberg gepresenteerd. Hierbij een videoverslag van de boekpresentatie waarop Pauline het eerste exemplaar van haar boek overhandigde aan Martine Gosselink, hoofdconservator van het Rijksmuseum en samensteller van de tentoonstelling Goede Hoop – Zuid-Afrika-Nederland vanaf 1600.

 > Lees verder

Pauline Vijverberg tijdens de presentatie op 22 februari 2017
Boekpresentatie 'Tobia' op 19 februari 2017
Op zondagmiddag 19 februari 2017 werd in boekhandel H. de Vries in Haarlem 'Tobia', de heruitgave van het boek van Lennaert Nijgh gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Janwillem Schrofer, in wiens huis De Bereklauw Tobia zich voor een groot gedeelte afspeelt.

 > Lees verder

Eerste exemplaar door Kees de Bakker (rechts, Conserve) overhandigd aan Janwillem Schrofer
Aubade aan Cynthia Mc Leod in Koningskerk bijgewoond door 500 mensen
Onder grote belangstelling is zondag in de Koningskerk in Amsterdam, de tachtigste verjaardag van de populaire schrijfster Cynthia McLeod gevierd. Onder de aanwezigen minister Jet Bussemaker van Onderwijs, cultuur en Wetenschap. Carmen Fernald maakte een videoreportage.

 > Lees verder

Merdeka! van Jacob Vis gepresenteerd in Nieuwspoort aan Wieteke van Dort
De derde Indië-roman van Jacob Vis Merdeka! Roman over de Indonesische vrijheidsstrijd is dinsdag 16 augustus gepresenteerd in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Wieteke van Dort ontving in een volle zaal het eerste exemplaar uit handen van Jacob Vis. Nils Blom maakte een reportage.

 > Lees verder

Boekpresentatie 'Machtige Vrouwen' met minister Edith Schippers
Op dinsdag 8 maart was het Internationale Vrouwendag. 100 topvrouwen zaten in perscentrum Nieuwspoort om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van 'Machtige Topvrouwen – Vijf inspirerende voorbeelden' van Jessica de Jong. Minister Schippers van VWS en CEO Nancy McKinstry van Wolters Kluwer namen de eerste exemplaren in ontvangst.

 > Lees verder

Boek De schuld van Gerben Colster gepresenteerd aan burgemeester Hetty Hafkamp in Het Hof in Bergen
Op woensdagmiddag 2 maart werd in Het Hof in Bergen het boek De schuld – Roman over de vriendschap van René Descartes en Anthonis Studler van Zurck van Gerben Colster gepresenteerd. De auteur Gerben Colster (pseudoniem van de filosoof Hans Dijkhuis) overhandigde het eerste exemplaar aan burgemeester Hetty Hafkamp van gemeente Bergen die zei dat ze zeer geraakt was door het boek en het erg mooi vond.

 > Lees verder

Item 1-12 van 13 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve

Uitgever-directeur: Kees de Bakker
Assistent-uitgeefster: Ingrid de Bakker

Postadres:
Postbus 74, 1870 AB Schoorl

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
mobiel: 06 - 229 207 29
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

ING (bank)
IBAN NL19 INGB 0682 5637 49

ING (giro)
IBAN NL30 INGB 0005 2618 27

Algemene Voorwaarden

Vertegenwoordiger in Nederland:

Ernst van de Reep
Breelaan 8, 1829 AS Alkmaar
072 - 562 9640
06 - 121 50 181
info@ernstvandereep.nl

Vertegenwoordiger in België:

Booxxe
Karl Daeseleire
Rochuslei 40, 2930 Brasschaat
+31 (0) 4 762 687 49
karl@booxxe.be

Distributie:

Centraal Depot en Integraal Fonds
Centraal Boekhuis, Culemborg

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 15,- is de verzending gratis.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2017 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters