Nu besteld, geleverd in februari.

De architectuur van de liefde

Romandebuut Leon Verschuur over liefde, vriendschap en kunst, waarin Frank Lloyd Wright en Gaudí’s Barcelona een rol spelen
Leon Verschuur

Klik voor alle titels van deze auteur

Als bedankje voor zijn hulp in een plaatselijke antiekzaak ontvangt Bernardo een replica van een intrigerend vrouwenbeeld. Deze sculptuur blijkt een danseres voor te stellen die op het eind van de negentiende eeuw Europa verbaasde met haar sluierdans. Bernardo ziet een onverklaarbare gelijkenis tussen het beeld en een Catalaanse kunsthistorica die hij ontmoet tijdens een congres.

Hij waagt het erop, haar te bezoeken in Barcelona. In de stad van Gaudí hoopt hij zijn onpeilbare ex-vriendin uit het hoofd te kunnen zetten en afstand te nemen van zijn in muziek gedompelde studievriend Ralph. Maar juist degenen die hij was ontvlucht lijken aangewezen om Bernardo uit de benauwenis te helpen waar hij in terechtkomt. 

Een verhaal over liefde en vriendschap, waarbij de hartstocht voor twee vrouwen is verweven met een passie voor de kunst rond 1900 en de architectuur van Antoni Gaudí en Frank Lloyd Wright.

In boekhandel Roelants in Nijmegen werd vrijdag 10 november de debuutroman De architectuur van de liefde van Leon Verschuur gepresenteerd.

Namens uitgeverij Conserve sprak eindredacteur-corrector Peter Dicker. Auteur Leon Verschuur overhandigde het eerste exemplaar van zijn roman aan Maria Vlaar van de Auteursbond die vol trots vertelde dat de Auteursbond inmiddels 1500 leden telt, maar dat het voor haar onmogelijk was om alle boekpresentaties van alle leden bij te wonen, dat zou meer dan een dagtaak worden. Een koor zette de presentatie luister bij.

Zie het videoverslag van Nils Blom die ook de overhandigingsfoto maakte.

 

Prijs: € 19,99  

ISBN: 978 90 5429 461 0
Uitvoering: Gebrocheerd, 248 pagina's
Rubriek(en):
Debuten Romans

Leon Verschuur Auteur Leon Verschuur overhandigde het eerste exemplaar van zijn roman aan Maria Vlaar van de Auteursbond
Uitgeverij Conserve

Onderdeel van Singel Uitgeverijen per 1 januari 2019
Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam

Directie: Paulien Loerts
Adviseur: Kees de Bakker

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

ING (bank)
IBAN NL19 INGB 0682 5637 49

ING (giro)
IBAN NL30 INGB 0005 2618 27

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 15,- is de verzending gratis.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2018 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters