Op zoek naar Doetje Dezentjé

Speurtocht naar de Indische erfgenaam van een Hollandse soldaat
Hans Vervoort

Klik voor alle titels van deze auteur

Op zoek naar Doetje Dezentjé is het spannende verhaal over een zoektocht naar het liefdeskind dat de Nederlandse soldaat Wim (Bill) Brandel in Nederlands-Indië in 1948 verwekte bij een Indisch meisje, Doetje Dezentjé. Toen hij gewond raakte en teruggezonden werd naar Nederland verloor hij het contact met Doetje, emigreerde naar de VS en werd daar een rijk man.

Als hij in 2014 overlijdt – weduwnaar van twee volwassen kinderen – staat in zijn testament dat hij het kind van Doetje een derde nalaat van zijn erfenis van 360 miljoen dollar. De firma Mylastwish.org die tegen betaling de laatste wensen van overledenen vervult, krijgt van hem opdracht om op zoek te gaan naar Doetje en haar kind. Dat wordt de taak van Matt Fairford die eigenlijk Matthijs Vervoort heet en een Hollands-Indische achtergrond heeft. Dankzij chicanes van de familie-advocaat van de Brandels heeft Matt maar acht dagen tijd om de erfgename te vinden. Om dat te voorkomen wordt hij achtervolgd door huurmoordenaars betaald door de die de twee legale kinderen van Bill. Zal het hem lukken?

Tijdens de zoektocht die Matt naar Indonesië en Nederland voert, wordt hij ook nog geconfronteerd met zijn eigen onverwerkte Indische verleden en dat van zijn vader.

Prijs: € 17,99  

ISBN: 978 90 5429 382 8
Uitvoering: Gebrocheerd, 192 pagina's
Rubriek(en):
Bali, Atjeh en Indië (en Nieuw‑Guinea) Romans Thrillers

Hans Vervoort
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2023 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters