Videopresentaties

Boekpresentatie 'Het zilveren kruis' van Ingrid Chen
Woensdagmiddag 22 maart 2017 nam ds. Carel ter Linden het eerste exemplaar in ontvangst van Het zilveren kruis – Een mysterie omsluierd, het romandebuut van Ingrid Chen in museum Bredius in Den Haag.

 > Lees verder

Ds. Carel ter Linden nam woensdagmiddag 22 maart het eerste exemplaar van Het zilveren kruis in ontvangst van auteur Ingrid Chen in museum Bredius in Den Haag, waar het originele schilderij van het omslag De huwelijksnacht van Tobias en Sara hangt.
Boekpresentatie 'Artikel 1 - Een nieuwe politiek van gelijkwaardigheid'.
In perscentrum Nieuwspoort presenteerde uitgeverij Conserve op vrijdagmiddag 3 maart om 15.00 uur het boek 'Artikel 1 - Een nieuwe politiek van gelijkwaardigheid'. Met bijdragen van Glenn Helberg, Ian van der Kooye, Anja Meulenbelt, Simone van Saarloos en Anne-Ruth Wertheim en lijsttrekker Sylvana Simons. De eerste exemplaren van het boek werden overhandigd aan de jongste kandidaat en de oudste kandidaat op de lijst van Artikel 1.

 > Lees verder

Overhandiging eerste exemplaren
Boekpresentatie 'Het suikervogeltje'
Woensdag 22 februari werd in het Zuid-Afrikahuis in Amsterdam de historische roman Het suikervogeltje van Pauline Vijverberg gepresenteerd. Hierbij een videoverslag van de boekpresentatie waarop Pauline het eerste exemplaar van haar boek overhandigde aan Martine Gosselink, hoofdconservator van het Rijksmuseum en samensteller van de tentoonstelling Goede Hoop – Zuid-Afrika-Nederland vanaf 1600.

 > Lees verder

Pauline Vijverberg tijdens de presentatie op 22 februari 2017
Boekpresentatie 'Tobia' op 19 februari 2017
Op zondagmiddag 19 februari 2017 werd in boekhandel H. de Vries in Haarlem 'Tobia', de heruitgave van het boek van Lennaert Nijgh gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Janwillem Schrofer, in wiens huis De Bereklauw Tobia zich voor een groot gedeelte afspeelt.

 > Lees verder

Eerste exemplaar door Kees de Bakker (rechts, Conserve) overhandigd aan Janwillem Schrofer
Aubade aan Cynthia Mc Leod in Koningskerk bijgewoond door 500 mensen
Onder grote belangstelling is zondag in de Koningskerk in Amsterdam, de tachtigste verjaardag van de populaire schrijfster Cynthia McLeod gevierd. Onder de aanwezigen minister Jet Bussemaker van Onderwijs, cultuur en Wetenschap. Carmen Fernald maakte een videoreportage.

 > Lees verder

Merdeka! van Jacob Vis gepresenteerd in Nieuwspoort aan Wieteke van Dort
De derde Indië-roman van Jacob Vis Merdeka! Roman over de Indonesische vrijheidsstrijd is dinsdag 16 augustus gepresenteerd in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Wieteke van Dort ontving in een volle zaal het eerste exemplaar uit handen van Jacob Vis. Nils Blom maakte een reportage.

 > Lees verder

« Vorige paginaItem 13-18 van 21 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters