Videopresentaties

Boekpresentatie Gerookte zalm in Openbare Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Bergen
De tweede roman van Gerben Colster Gerookte zalm werd zaterdag 21 oktober gepresenteerd in de Openbare Bibliotheek van Bergen,

 > Lees verder

Boek Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 gepresenteerd in Provinciehuis
Commissaris van de Koning Johan Remkes (rechts op de foto van Nils Blom) nam uit handen van auteur Herman de Liagre Böhl het eerste exemplaar van het boek Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 in ontvangst op 18 oktober in het Provinciehuis in Haarlem.

 > Lees verder

Presentatie van No Kwik In Ons Bos op woensdag 13 september in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.
Nils Blom maakte voor ons een video van de presentatie van No Kwik In Ons Bos van auteur Cynthia Mc Leod, op woensdag 13 september in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

 > Lees verder

Boekpresentatie 'In het spoor van de Russische ziel' van Peter d'Hamecourt
Nils Blom maakte een filmverslag van de boekpresentatie van In het spoor van de Russische ziel – Dostojevski tussen Europa en Rusland van Peter d’Hamecourt op 29 april 2017.

 > Lees verder

Peter d'Hamecourt
Boekpresentatie 'Het mozaïek'
Videoregistratie van Nils Blom van de boekpresentatie van Het mozaïek van Gilbert Creutzberg. Myrna Nyiokiktjien, oud-bestuurslid van de Kloosterkerk nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

 > Lees verder

Gilbert Creutzberg
26 maart - Boekenweekmiddag in Stadsbibliotheek Haarlem rond Lennaert Nijghs Tobia
'Tobia' past helemaal bij het Boekenweekthema 'Verboden vruchten'. Vandaar dat er in de Boekenweek op zondag 26 maart 2017 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem een middag werd gewijd aan dit boek. Janwillem Schrofer kent als geen ander de historie van de roman van Lennaert Nijgh.

 > Lees verder

« Vorige paginaItem 7-12 van 21 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2022 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters