Andersdenkenden

Prominenten over leven, werk en geloof
Gerard Klaasen

Klik voor alle titels van deze auteur

Zeker 400 Nederlanders passeerden de afgelopen jaren de microfoon van KRO-journalist en presentator Gerard Klaasen. In Andersdenkenden gaat het om visie, een kont tegen de krib, waarden en normen, beschikbare humor en de mogelijke aanwezigheid van een levensbeschouwing. De afwezigheid van levensbeschouwing werd ook gewaardeerd want – zo leerde de auteur snel – ook ‘gebrek aan’ kon een interessant gesprek opleveren.

Oorspronkelijk aarzelden enkele aangezochte  geïnterviewden hun medewerking te verlenen aan een programma met zulke onorthodoxe vragen maar dat werd snel anders: de naamsbekendheid van het programma leverde – om met één van de geïnterviewden uit deze bundel te spreken – ‘werkendeweg veel positieve grondhouding’ onder de invités op. Uit tal van maatschappelijke groeperingen zocht Gerard Klaasen zijn gasten: de politiek, kerk, wetenschap, cultuur, omroep, sport en zo mogelijk ook de misdaad.

Het radioprogramma Andersdenkenden werd al snel gecombineerd met een – iets anders getoonzette – geschreven versie van het interview in KRO Studio Magazine Gids. Zo kreeg de Andersdenkenden-consument ‘twee-voor-de prijs-van-één’: een multimediaal  interview voor radio en bode. Een nieuwe mediale vrucht van Andersdenkenden ligt nu voor u: in drie banden treft u een onderscheiden selectie aan van de gesprekken in Andersdenkenden uit de afgelopen jaren, waarvan nu het eerste deel voor u ligt.

Prijs: € 15,00  

ISBN: 978 90 5429 184 8
Uitvoering: Gebrocheerd, 180 pagina's
Rubriek(en):
Interviews Misdaad Politiek Religie Sport

Gerard Klaasen
Boeken die worden besteld in de periode van 2 t/m 25 april 2024 worden pas na 25 april uitgeleverd.
Voor bestellingen die daar niet op kunnen wachten en voor zover de gewenste titel(s) niet exclusief via Conserve worden geleverd, verwijzen wij u graag naar Bol.com of de erkende boekhandel.
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters