Het plantage-spookhuis

Roué Hupsel

Klik voor alle titels van deze auteur

Vierde boek van de eerste Surinaamse winnaar van de Schaduwprijs 2005

In een plantagehuis diep in het oerwoud van Suriname heeft iets verschrikkelijks plaatsgevonden. Minstens drie mensen kwamen er niet levend vandaan, zou de vierde man – de schrijver van een van de brieven – de andere drie vermoord hebben om in het bezit te komen van de koffer met kostbare inhoud? Waren die twee verschrompelde gemummificeerde lichamen die aan dat touw hingen de stoffelijke overschotten van haar twee zonen? En dat walgelijke ding op die vloer in die vodden, was dat eens de vrouw die Suzanna de Vries heette?

Wie was er voor verantwoordelijk dat ze deze verschrikkelijke transformatie onderging en veranderde in een nzambi en waarom? Had zij wraak genomen op haar begeleider die haar en haar zoons had vergiftigd? Vragen die als een woeste tropische storm op haar afkwamen terwijl ze met de korjaal snel wegvoer van deze duistere, angstaanjagende lugubere plaats.

Een blanke jongen uit Amsterdam is nieuwsgierig geworden door de brieven die hij op zolder bij zijn tante vindt en wil de zaak in Suriname onderzoeken. Als een geestelijk wrak keert hij terug, zichzelf vervloekend dat hij een bezoek bracht aan dat plantage-spookhuis.

Prijs: € 17,99  

ISBN: 978 90 5429 381 1
Uitvoering: Gebrocheerd, 192 pagina's
Rubriek(en):
Suriname

Roué Hupsel
Boeken die worden besteld in de periode van 2 t/m 25 april 2024 worden pas na 25 april uitgeleverd.
Voor bestellingen die daar niet op kunnen wachten en voor zover de gewenste titel(s) niet exclusief via Conserve worden geleverd, verwijzen wij u graag naar Bol.com of de erkende boekhandel.
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters