Nieuws

Literaire Wandeling in Groet - Hier is zon, zee en zand

Zondag 21 en 28 juli, 4 en 11 18 augustus geprolongeerd

Extra wandeling op 18 augustus 11.00 uur op speciaal verzoek van een leesgroep uit Zaandam. Daarmee komt de wandeling van 11 augustus te vervallen.

Voor de vijfde keer in vijf jaar en vast onderdeel van het cultureel programma Eldorado 2019 in Groet wordt de literaire wandeling door Groet geprolongeerd op zondagen 21 en 28 juli. En op zondagen 4 en 18 augustus, alle o.l.v. uitgever Kees de Bakker van uitgeverij Conserve en samensteller van het boek Hier is zon, zee en zand  – Schrijvers over Bergen en Schoorl – Van Nicolaas Beets tot Adriaan van Dis. De wandeling begint om 11.00 uur en eindigt rond 13.00 uur. Deelname kost € 20, dat is inclusief het gelijknamige boek (ter waarde van € 20), aanmelding kan via info@conserve.nl . Wie wil kan aansluitend in groepsverband mee gaan lunchen in café Mereboer in Groet en krijgt per persoon € 2,50 korting.

 > Lees verder

Foto: Hans van der Kroef
Lezing Kees de Bakker - Een literaire kijk op de Noord-Hollandse kust

Op 22 mei geeft Conserve-uitgever Kees de Bakker onder de titel ‘Een literaire kijk op de Noord-Hollandse kust in informatiecentrum Zand tegen Zee. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang lezing 14.30 uur. Toegang is gratis maar aanmelden verplicht via zandtegenzee@hhnk.nl of via telefoon 072-5828765 of 06-23533888.

 > Lees verder

Indonesische studenten in Het land van Oranje

Voor wie alvast in de sfeer wil komen van Oranje kan het boek Het land van Oranje lezen, over vijf Indonesische studenten die hun verhaal vertellen over Nederland en Europa. Ook bezoeken ze naast universiteiten ook het Keukenhof in Lisse. 

 > Lees verder

Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje

Donderdag 28 maart nam minister-president Mark Rutte in het Torentje in Den Haag het boek Wieteke van Dort – Kind van twee culturen – Schetsen uit een Nederlands-Indische familie in ontvangst. Vijf maanden en een week na de presentatie in De Blinkerd in Schoorl, waarbij de MP  verstek moest laten gaan ivm een overvolle agenda.

 > Lees verder

Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli
Galeriehoudster Cécile Kuijten overleden

Vorige week werd verteld dat Cécile Kuijten, dochter van schilder Harrie Kuijten  (1883-1942) en eigenares van galerie Harrie Kuijten in Groet, ziek was en opgenomen in hospitium De Bregthoeve. Zaterdag kwam het bericht van het overlijden van Cécile op 6 februari toch geheel onverwacht, ze werd 79 jaar.   

 > Lees verder

Jeugdportret van Cécile, geschilderd door haar vader Harrie Kuijten
« Vorige paginaItem 6-10 van 46 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2022 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters