Nieuws

Lezing Kees de Bakker - Een literaire kijk op de Noord-Hollandse kust

Op 22 mei geeft Conserve-uitgever Kees de Bakker onder de titel ‘Een literaire kijk op de Noord-Hollandse kust in informatiecentrum Zand tegen Zee. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang lezing 14.30 uur. Toegang is gratis maar aanmelden verplicht via zandtegenzee@hhnk.nl of via telefoon 072-5828765 of 06-23533888.

 > Lees verder

Indonesische studenten in Het land van Oranje

Voor wie alvast in de sfeer wil komen van Oranje kan het boek Het land van Oranje lezen, over vijf Indonesische studenten die hun verhaal vertellen over Nederland en Europa. Ook bezoeken ze naast universiteiten ook het Keukenhof in Lisse. 

 > Lees verder

Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje

Donderdag 28 maart nam minister-president Mark Rutte in het Torentje in Den Haag het boek Wieteke van Dort – Kind van twee culturen – Schetsen uit een Nederlands-Indische familie in ontvangst. Vijf maanden en een week na de presentatie in De Blinkerd in Schoorl, waarbij de MP  verstek moest laten gaan ivm een overvolle agenda.

 > Lees verder

Minister-president Mark Rutte neemt boek Wieteke van Dort in ontvangst in het Torentje - Foto: Nia Palli
Galeriehoudster Cécile Kuijten overleden

Vorige week werd verteld dat Cécile Kuijten, dochter van schilder Harrie Kuijten  (1883-1942) en eigenares van galerie Harrie Kuijten in Groet, ziek was en opgenomen in hospitium De Bregthoeve. Zaterdag kwam het bericht van het overlijden van Cécile op 6 februari toch geheel onverwacht, ze werd 79 jaar.   

 > Lees verder

Jeugdportret van Cécile, geschilderd door haar vader Harrie Kuijten
Uitgeverij Conserve gaat per 1-1-2019 over in Singel Uitgeverijen

Uitgeverij Conserve gaat na 35 jaar zelfstandig te zijn geweest met ingang van 1 januari 2019 over in Singel Uitgeverijen (Arbeiderspers, Athenaeum, De Geus, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Querido Kinderboeken, Volt – voorheen Q – en Volt Kinderboeken) onder geestdriftige leiding van Paulien Loerts, die we al 28 jaar kennen uit de tijd dat ze eigenaar was van de Larense Boekhandel waar ze een bloemlezing maakte uit ons boek Plattelandjes van Carry van Bruggen. Het is eervol om deel uit te maken van dit prestigieuze uitgevershuis en aan te mogen blijven als adviseur. De boekenvoorraad, integraal opgeslagen bij het Centraal Boekhuis in Culemborg zal per diezelfde datum overgaan. En vanaf 1 januari verkrijgbaar via Singel Uitgeverijen in Amsterdam.

 > Lees verder

Ingrid en Kees de Bakker van uitgeverij Conserve
« Vorige paginaItem 6-10 van 45 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 onderdeel van Singel Uitgeverijen - Weteringschans 259
1017 XJ Amsterdam

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

ING (bank)
IBAN NL19 INGB 0682 5637 49

ING (giro)
IBAN NL30 INGB 0005 2618 27

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2020 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters