Nieuws

7 moderne klassiekers

Deze 7 moderne klassiekers van W.F. Hermans, Harry Mulisch, Gerard Reve, J. Bernlef, Theun de Vries, Gerrit Krol en A.F.Th. van der Heijden, genaaid gebonden met leeslintje, zijn verschenen bij uitgeverij Conserve. Vraag bij de uitgeverij via info@conserve.nl welk boek nog antiquarisch leverbaar is en tegen welke prijs. U krijgt antwoord binnen een week.

 > Lees verder

Zondagavond 31 mei: Philip Freriks vertelt in Kinderen in oorlog bij SBS 6 om 21.25 uur over zijn broer Jantje

In zijn boek Jantje - een vertelling beschrijft Philip Freriks de dood van zijn broertje Jantje, die in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog abusievelijk door Canadezen werd neergeschoten bij de bevrijding van Groningen.

 > Lees verder

Auteur Het Mozaïek Gilbert Creutzberg overleden

Op 91-jarige leeftijd overleed donderdag 2 april 2020 in New York psycholoog Gilbert Creutzberg. De auteur van het boek Het Mozaïek werd op 12 december 1928 geboren in Den Haag als Gijs Creutzberg.

 > Lees verder

Nina Jurna in Zomergasten op 11 augustus

Auteur Nina Jurna was op 11 augustus de hoofdpersoon in Zomergasten van de VPRO, op NPO 2.

 

 > Lees verder

Vergeten door het Vaderland van Wilma van der Maten weer leverbaar bij Conserve

Vanaf heden is het boek Vergeten door het Vaderland van Wilma van der Maten, ISBN 978 90 5429 384 2, weer leverbaar bij uitgeverij Conserve. Wieteke van Dort schreef het voorwoord bij het boek dat in Nieuwspoort gepresenteerd werd in aanwezigheid van advocate Liesbeth Zegveld, Wieteke van Dort, Wilma van der Maten en Sandra  Reemer (zie bijgaande foto). Ook is er een e-bookversie van het boek.

 > Lees verder

Item 1-5 van 46 Volgende pagina »
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2021 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters