Het monster met de groene ogen

Rotterdamse thriller
Spijker

Klik voor alle titels van deze auteur

Kort nadat Stefan Kraak benoemd is tot directeur van het ICT-bedrijf Kader, wordt hij op een avond vanwege zijn seksuele geaardheid door een aantal jongeren gemolesteerd. Een paar weken later is een Turkse jongen het slachtoffer van geweld.

Stefan Kraak probeert zijn succesvolle carrière weer op te pakken, maar zijn leven is niet meer hetzelfde dan voorheen. Bovendien raakt hij verstrikt in de intriges van het bedrijfsleven en de gemeentelijke politiek. En dan is er zijn vader die een bekentenis doet, waardoor zijn leven nog eens kantelt.

Rechercheur Job Roos zoekt naar de dader(s) van beide aanslagen. Ook in zijn leven is nog weinig goeds te bespeuren. Zijn collega Bob Jamin lijkt de liefde van zijn leven te hebben gevonden, maar dan slaat het monster met de groene ogen toe.

Het monster met de groene ogen is een fascinerende thriller, die zich afspeelt in het decor van de Rotterdamse wijk Delfshaven, waar de politie tegen de verpaupering strijdt.

SPIJKER is het pseudoniem van Rob van Olm (1947). Het monster met de groene ogen is het tweede deel uit de Spijker-reeks over de rechercheurs Job Roos en Bob Jamin.

Prijs: € 19,00  

ISBN: 978 90 5429 158 9
Uitvoering: 270 pagina's
Rubriek(en):
Misdaad Thrillers

Exclusief op deze site.

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters