Karma

De verdwenen wandelaar uit Bergen - Commissaris Ole Vik onderzoekt
Jørgen Jaeger

Klik voor alle titels van deze auteur

Een man probeert zelfmoord te plegen in de Noorse havenstad Bergen, maar een wandelaar grijpt in. Als de politie arriveert is de man dood en de wandelaar spoorloos verdwenen.

IT-medewerker Sebastian Maddox wordt dood aangetroffen achter een huis. Heft hij zich van het leven beroofd, zoals het ernaar uitziet? Tijdens het onderzoek worden er onregelmatigheden ontdekt en commissaris Ole Vik krijgt het verzoek de zaak nog eens nader onder de loep te nemen.

Van lieverlee tekenen zich de contouren van een cynische figuur achter de schermen af – een man die iedereen die in de weg staat, meedogenloos vermoordt. Deze man noemt zich ‘Karma’. Maar wie is hij? Ole Vik heeft maar een paar uur om daar achter te komen. 

Schrijver Jørgen Jaeger (Bergen, 1946) woont in Bergen met zijn vrouw en twee honden. Hij schrijft zowel misdaadromans als verhalen. Karma, vertaald uit het Noors door Renée Vink, is zijn vijfde thriller en de eerste in Nederland. Hiervoor had hij al de door critici geprezen titels SchaduwjachtDe kameleonsDoodssymfonie en Bloedletters op zijn naam staan.

‘De nieuwe misdaadroman van de Bergense schrijver Jørgen Jaeger is een regelrecht stuk vuurwerk. Het boek staat bol van de spanning en de gruwelen, die met verve en een zweempje humor beschreven worden. De rillingen lopen langs je rug en je nekharen gaan recht overeind staan. Met zijn beste thriller totnogtoe heeft Jaeger de stap gezet naar de wereld van de internationale misdaad. Ga dit boek lezen. Je zult het bijna niet kunnen wegleggen voor je het uit hebt.’ – Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Prijs: € 25,00  

ISBN: 978 90 5429 320 0
Uitvoering: 500 pagina's
Rubriek(en):
Misdaad Noorse thrillers Thrillers

Exclusief op deze site.

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters