Uitgeverij Conserve gaat per 1-1-2019 over in Singel Uitgeverijen

Beste boekenliefhebbers en bestellers van boeken van uitgeverij Conserve,


Uitgeverij Conserve gaat na 35 jaar zelfstandig te zijn geweest met ingang van 1 januari 2019 over in Singel Uitgeverijen (Arbeiderspers, Athenaeum, De Geus, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Querido Kinderboeken, Volt – voorheen Q – en Volt Kinderboeken) onder geestdriftige leiding van Paulien Loerts, die we al 28 jaar kennen uit de tijd dat ze eigenaar was van de Larense Boekhandel waar ze een bloemlezing maakte uit ons boek Plattelandjes van Carry van Bruggen. Het is eervol om deel uit te maken van dit prestigieuze uitgevershuis en aan te mogen blijven als adviseur. De boekenvoorraad, integraal opgeslagen bij het Centraal Boekhuis in Culemborg zal per diezelfde datum overgaan. En vanaf 1 januari verkrijgbaar via Singel Uitgeverijen in Amsterdam.  

Met uitzondering van de Regioreeks, die met Hier… begint zoals Hier schijnt de zon – Schrijvers over Schoorl, Groet en Camperduin – Van Bernlef tot Reve en delen telt over Alkmaar, Bergen en Bergen aan Zee en die beschikbaar blijft bij Conserve. Daarnaast de boeken over Jan van Scorel, Picasso in Schoorldam etc. Ook zal een aantal Goud van Oud-boeken (102) beschikbaar blijven – dankzij positieve instemming van Singel – via het Depot Compact van het Centraal Boekhuis alsmede een twintigtal titels via Boek op Verzoek. Als uitgever met de naam Conserve is het je taak om te conserveren!   

Vanaf deze week zijn wij tot 4 februari 2019 met sabbatical. In februari wordt de website aangepast met de nog via ons leverbare titels als hierboven reeds aangegeven. U kunt in deze periode wel de genoemde boeken van regio en oud fonds bestellen, maar levering ervan volgt pas in februari. Alle nieuwe titels zijn vanaf 1 januari beschikbaar via Singel Uitgeverijen. 

Het is voor het eerst dat we geen nieuwe voorjaarsaanbieding hebben. Dat geeft ons de mogelijkheid om even op adem te komen en ons in februari met onze Conserve-auteurs bij Singel weer te storten op de nieuwe boeken die gaan verschijnen zoals de in de zomer geplande titel Klem van de Zuid-Afrikaanse auteur Rudie van Rensburg, de evenknie van Deon Meyer met in de hoofdrol inspecteur Kassie Kasselman. Maar ook Pauline Vijverberg en Peter d’Hamecourt en vele anderen zoals Dumani Mandela zullen met nieuw werk komen. We zijn benieuwd wat de andere auteurs gaan doen, zoals Margriet Brandsma – recent verscheen haar boek over het Ruhrgebied – en Cynthia Mc Leod – die op haar 82ste nog zeer actief is met lezingen over Elisabeth Samson, recent in de Rode Hoed in Amsterdam maar daarvoor ook op universiteiten als die van Berkeley, Syracuse, Yale, Wisconsin en meest recent Baruch University in New York.

We wensen u een voorspoedig 2019 toe en veel leesplezier met onze prachtige boeken van Singel-Conserve.

Ingrid en Kees de Bakker

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Ingrid en Kees de Bakker van uitgeverij Conserve
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters