Boek Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 gepresenteerd in Provinciehuis

Commissaris van de Koning Johan Remkes (rechts op de foto van Nils Blom) nam uit handen van auteur Herman de Liagre Böhl het eerste exemplaar van het boek Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 in ontvangst op 18 oktober in het Provinciehuis in Haarlem. Daar spraken behalve de auteur en de commissaris kabinetschef Lambert Quant uit de periode Roel de Wit en zijn dochter Marjolein over haar vader.

Talloze (oud-)burgemeesters waren aanwezig zoals Piet Bruinooge van Alkmaar, Don Bijl van Purmerend en Hans Romeyn van Heiloo. Ook oud-commissaris van de Koningin Jos van Kemenade was naar de presentatie gekomen.

Zie het videoverslag van Nils Blom, waarin uitgever Kees de Bakker van Conserve zegt graag nog met natuurliefhebber Roel de Wit van gedachten had willen wisselen over de plannen van Staatsbosbeheer om 90 hectare aan dennenbomen te kappen in de Schoorlse duinen.

 

< Terug naar het overzicht van videopresentaties

Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Aanbieden manuscript


Singel Uitgeverijen heeft ervoor gekozen geen ongevraagde manuscript-inzendingen meer aan te nemen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag maken wij u attent op de mogelijkheid om uw manuscript zélf uit te geven via het digitale self-publishingplatform Brave New Books. Via dit platform kunnen alle auteurs in spe hun boek publiceren en verkopen – en alle genres zijn welkom.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.bravenewbooks.nl.

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2023 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters