Het zilveren kruis

Een mysterie ontsluierd
Ingrid Chen

Klik voor alle titels van deze auteur

In 1648 wordt de eenzame Amsterdamse jongen Damian Lemaire, die nog maar negen is, regelmatig midden in de nacht wakker. Hij woont alleen met zijn vader en heeft één wens: zijn moeder terughalen. Maar hij raakt eerst in de ban van een apothekersdochter. Vijftien jaar later verliest hij de apothekeres en pakt de zoektocht naar zijn moeder weer op. Die brengt hem uiteindelijk naar Pavonia in Nieuw- Nederland, het huidige Hoboken in New Jersey. Steeds meer raakt hij verstrikt in een mysterie, waarin zijn eigen verleden een rol speelt. Zal hij eindelijk vinden wat hij zoekt?

Het zilveren kruis gaat over het verlangen naar geborgenheid, volwassene-kind-verhouding, vriendschap, verraad en liefde tegen de achtergrond van minder bekende historische feiten in de Gouden Eeuw.

 

Prijs: € 24,99  

ISBN: 978 90 5429 437 5
Uitvoering: Gebrocheerd, 500 pagina's
Rubriek(en):
Historische romans

Ds. Carel ter Linden nam woensdagmiddag 22 maart het eerste exemplaar van Het zilveren kruis in ontvangst van auteur Ingrid Chen in museum Bredius in Den Haag,  waar het originele schilderij van het omslag De huwelijksnacht van Tobias en Sara hangt. Ingrid Chen
Boeken die worden besteld in de periode van 2 t/m 25 april 2024 worden pas na 25 april uitgeleverd.
Voor bestellingen die daar niet op kunnen wachten en voor zover de gewenste titel(s) niet exclusief via Conserve worden geleverd, verwijzen wij u graag naar Bol.com of de erkende boekhandel.
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters