Lezingen in Witte Kerkje in Groet van uitgeverij Conserve

De 35-jarige uitgeverij Conserve organiseert drie lezingen in het Witte Kerkje van Groet de komende zomer tijdens de veertigste braderie in Groet rondom het kerkje. Tegelijkertijd worden boeken uit het fonds ten toon gesteld die met het onderwerp van de lezing te maken heeft.

Op 16 juli bijt thrillerauteur en voormalig bosbeheerder Jacob Vis het spits af en vertelt over zijn vierde deel in het Indië-vierluik De Borneo-Deal en zijn andere drie boeken in de reeks die te zien zijn samen meer boeken uit het Indië/Indonesië- en Suriname-fonds van uitgeverij Conserve. De muzikale omlijsting is van Lia Stam en Ireen de Vries, die Indische liedjes zingt.

Op 20 augustus komt Margriet Brandsma vertellen over haar Duitslandboeken in de NOS-correspondentenreeks. Haar verhaal wordt afgewisseld met muziek van Bert van Baar, die net als Margriet oorspronkelijk uit Sint Pancras komt.

Op 27 augustus vertelt Dick de Scally over het werk van schrijfster en historica Hanny Alders (1946-2010). Met haar romans over de Tempeliers (hoogtepunt Non nobis), troubadours, Katharen en Moren trok ze duizenden lezers (net als de Surinaamse Cynthia Mc Leod met  Hoe duur was de suiker?). Dick de Scally schreef eerder over Hanny in Het Parool en het Conserve-boek Hier schijnt de zon. Muzikale omlijsting van een aantal oud-leden van Hanny’s middeleeuwse muziekgroep Het Kaas- en Broodvolk onder wie Els Gutter en Guus Wilbers.

Alle lezingen beginnen om 19.00 uur in het Witte Kerkje, toegang is gratis, aanmelding svp via info@conserve.nl

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jacob Vis Margriet Brandsma Dick de Scally Hanny Alders
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters