Liefde bekeken op een andere bril

Neem een touwtje en hang het op in de wc!
Tante Es

Klik voor alle titels van deze auteur

De liefde is tegenwoordig zo’n ding geworden; mannen weten niet meer wat vrouwen willen en vrouwen weten niet meer wat vrouwen willen. Als er in Holland één persoon is die alle hoogte- en dieptepunten van de liefde heeft ervaren is het de immer jeugdige Esselien van Doornegat. In dit boekje graaft zij in haar roemrijke liefdesleven en geeft ze de lessen mee die ze met vallen en opstaan en te lang blijven liggen heeft geleerd. Zoals altijd is Es openhartig, eerlijk en expliciet en spaart ze zichzelf maar vooral haar exlovers niet.

Es zou Es niet zijn als ze geen creatief concept voor het boek had bedacht en toont de eerste vruchten van haar geheime passie: poëzie.

Eerlijk is eerlijk, Tante Es werd bij het maken van dit boekje geholpen door Jörgen Raymann en Guus Pengel, want haar nagels worden door de typemachine geruïneerd. Jörgen doet als hij niet in de huid van tante Es kruipt de administratie voor tante, maar hij staat zelf graag op het toneel. Guus, doorgaans heel serieus, heeft nog grotere voeten dan Es en kan daar grappen over maken.

Prijs: € 9,99  

ISBN: 978 90 5429 401 6
Uitvoering: Gebrocheerd, 128-160 pagina’s
Rubriek(en):
Diversen

Tante Es
Boeken die worden besteld in de periode van 2 t/m 25 april 2024 worden pas na 25 april uitgeleverd.
Voor bestellingen die daar niet op kunnen wachten en voor zover de gewenste titel(s) niet exclusief via Conserve worden geleverd, verwijzen wij u graag naar Bol.com of de erkende boekhandel.
Uitgeverij Conserve


Sinds 1 januari 2019 is een gedeelte van het fonds onderdeel van Singel Uitgeverijen, Weteringschans 259, 1017 XJ Amsterdam.

Kantooradres:
Tureluur 12, 1873 JW Groet (gem. Bergen)
telefoon: 072 - 509 3693
info@conserve.nl

KvK: 37051556

ABN AMRO
IBAN NL54 ABNA 0438 7594 94

Algemene Voorwaarden

Distributie:


Regiotitels: Conserve en Goud van Oud bij Depot Compact Centraal Boekhuis en bij www.conserve.nl

Uitgevers Conserve:
Ingrid en Kees de Bakker

Vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten - Bij bestellingen boven € 19,99 is de verzending gratis, behalve voor zendingen naar het buitenland.
Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden - © 2024 - Uitgeverij Conserve - Website door Netweters